Kreativ digital marknadsförare med bred kompetens 

Ta hjälp av mig med hela spektrumet av din digitala marknadsföring! 

Jag föddes till kreatör och i likhet med många andra som delar denna typ av personlighet så har jag allt som oftast huvudet fullt av idéer som trängs i väntan på sin tur att realiseras.

2018 valde jag att följa min inre röst och säga upp mig från Huddinge sjukhus förlossningsavdelning där jag arbetat som undersköterska i flera år. Ja jag vet, vilket drömjobb va? Är så tacksam för mina år på ”huset” och alla människor jag mött samt erfarenheter jag samlat på mig.

Anledningen till att jag valde att gå vidare? Jo jag kände att det var dags att återvända till skolbänken. Jag hade ett mål: att ge mig själv förutsättningarna att skapa en karriär med möjligheter att utvecklas och få göra allt det där som jag har en naturlig fallenhet för men aldrig jobbat hands on med. Skapande och kreativitet, hand i hand, dit skulle jag. Spola framåt till nutid, X antal år senare, så är jag flertalet spännande roller och uppdrag i backspegeln rikare och mitt i allt som var en målbild 2018.

Jag har examen i digital marknadsföring och erfarenhet av att arbeta både som konsult och anställd i branschen. Tjänster jag haft är contentspecialist, redaktör och projektledare på mediehus, marknadskonsult, social mediakonsult, content creator, copywriter och marknadskoordinator.

Jag har en stark förståelse för hur man bygger och hanterar varumärkesnärvaro online, och jag är i mitt esse när jag navigerar i den snabbt föränderliga digitala djungeln. Jag står redo att skapa värde för ditt företag om du vill ta din digitala närvaro och marknadsföring till nya höjder. Tveka inte, utan hör av dig så kan vi prata mer om dina behov och hur vår resa tillsammans kan ta form.

Adress

Gideon Hydéns väg 2
141 45 Huddinge
Stockholm / Sverige

Mail och mobil

johanna.krig@gmail.com
+46 739 76 90 80

Sociala medier